vineri, 29 martie, 2024

BREAKING NEWS! Emil Boc, citat cu MANDAT DE ADUCERE la DIICOT (surse)

Distribuie:

Publicat:

Fostul premier Emil Boc ar fi trebuit sa se prezinte, ca martor, la sediul DIICOT pentru audieri in dosarul medicului Mihai Lucan . Primarul Clujului era asteptat la ora 9.30, insa nu s-a prezentat, informeaza Antena 3. In consecinta, potrivit legii, Emil Boc va fi citat pentru o data ulterioara,  insa cu mandat de aducere.  Fostul premier va fi audiat dupa ce deputatul USR Emanuel Ungureanu l-a acuzat ca ar fi intervenit si l-ar fi ajutat pe profesorul Lucan sa-si deschida o clinica.

„El nu putea sa fac Lukmed fara domnul Boc. Domnul Boc a fost operat de profesul Lucan si la clinica de stat, si la clinica privata. Domnul Boc l-a numit consilier personal. Ma intreb ce anume l-a invatat domnul Lucan in calitate de consilier pe probleme de sanatate pe domnul Boc? Am facut solicitare sa fie anchetat domnul Boc, sa fie anchetat domnul Funar”, a afirmat Ungureanu.

In replica, Boc a marturisit pentru DIGI24 ca nu a beneficiat de tratament preferential din partea medicului Mihai Lucan, iar contractul de cesiune pentru constructia clinicii acestuia a fost incheiat inainte ca el sa fie primar al Clujului.

Desi, pe surse, ministrul Sanatatii ar fi fost citat astazi la DIICOT, Florian Bodog a negat aceasta informatie. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img