vineri, 29 martie, 2024

BREAKING NEWS: Inca un ACCIDENT CUMPLIT in Ungaria: Doua autoturisme inmatriculate in tara noastra, implicate. MAE: Un roman a murit

Distribuie:

Publicat:

Un nou accident cu romani a avut loc, joi, in apropiere de Budapesta, in care au fost implicate doua autoturisme inmatriculate in tara noastra. Conform datelor preliminare transmise de MAE, soferul uneia dintre masini, cetatean roman, a decedat.
Accidentul, in care au fost implicate doua autoturisme inmatriculate in Romania, a avut loc joi, in apropierea orasului Budapesta din Ungaria.

"Conform datelor preliminare obtinute de reprezentantii misiunii diplomatice, in urma accidentului, soferul unuia dintre autoturisme, cetatean roman, a decedat. O echipa consulara mobila din cadrul Ambasadei Romaniei la Budapesta s-a deplasat, in regim de urgenta, la locul accidentului pentru a acorda asistenta consulara. Ambasada Romaniei la Budapesta monitorizeaza cu prioritate situatia si mentine legatura cu autoritatile locale", a precizat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Accidentul de joi vine dupa ce, marti seara, noua romani au murit, in urma coliziunii intre un microbuz inmatriculat in Romania si un camion, in zona Cegledbercel, Ungaria. Victimele accidentului din Ungaria se intorceau din Slovenia, unde munceau in agricultura. Soferul microbuzului implicat in accident, transmitea live pe Facebook in momentul impactului, potrivit unei inregistrari aparute pe retelele de socializare.

 

O camioneta condusa de un sofer din romania a intrat in plin intr-un TIR. Accidentul a avut loc joi dimineata pe Autostrada M5.

Conform comunicatului dat publicitatii de Politia din Ungaria, o camioneta inmatriculata in Romania a intrat in plin intr-un TIR, pe autostrada M5, intre Budapesta si Kecskemet. Portiunea de autostrada din dreptul localitatii Ócsa a fost inchisa, iar la fata locului au ajuns pompierii de la descarcerare si medicii. Soferul camionetei a murit insa pe loc, strivit intre fiarele controsionate.   Autoritatile maghiare nu au stabilit inca imprejurarile in care s-a petrecut accidentul. Conform unor martori, camioneta ar fi fost inmatriculata in judetul Timis. Imagini de la accident au fost surprinse de un sofer roman, Alexandru Udrea, care circula pe sensul opus. Acsta a postat filmuletul pe pagina sa de Facebook.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img