joi, 28 martie, 2024

BREAKING NEWS! Mihai Tudose a facut marele ANUNT! Ce se intampla cu seful Politiei Romane! Carmen Dan: DEMISIA

Distribuie:

Publicat:

La inceputul sedintei de guvern, premierul Mihai Tudose a facut marele anunt! Premierul romaniei a anuntat ca, in aceasta dimineata s-a intalnit cu seful Politiei Romane.  Tudose l-a rugat pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, sa prezinte concluziile privind scandalul politistului retinut pentru agresarea sexuala a doi copii.

 

"M-am intalnit in aceasta dimineata cu seful Politiei Romane, mi-a prezentat un raport. (…). Are timp o saptamana sa imi prezinte un raport legat de ce s-a intamplat in ancheta pedofilului care s-a dovedit a fi un politist. Totusi, putem aprecia ca faptasul a fost prins dupa doar doua zile, un timp rezonabil." a declarat Mihai Tudose. 

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a ajuns astazi la Guvern sa isi prezinte raportul de activitate, la cererea premierului Mihai Tudose. Asta dupa ce ministrul Carmen Dan a propus demiterea lui. La Palatul Victoria a ajuns si premierul Mihai Tudose. Marti, ministrul de Interne, Carmen Dan, a trimis premierului Mihai Tudose propunerea de demitere a sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu.

Tinand cont ca premierul Mihai Tudose a refuzat propunerea de a-l demite pe seful Politiei Rutiere, Bogdan Despescu, ministrul Carmen Dan ar trebui sa-si dea demisia.  Pe langa faptul ca ministrul Carmen Dan este cel mai slab ministru care a condus vreodata Ministerul de Interne, decizia premierului, de a-l nu-l demite pe Bogdan Despescu, face ca acest ministru mediocru sa-si piarda orice fir de credibilitate. .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img