vineri, 19 aprilie, 2024

BREAKING NEWS! Mircea Basescu va fi ELIBERAT

Distribuie:

Publicat:

Mircea Basescu, condamnat in vara anului trecut la patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta, a aflat ca poate fi eliberat conditionat, dupa ce Judecatoria Medgidia a judecat solicitarea sa. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la TribunalulConstanta.


Mircea Basescu a mai depus o cerere de eliberare conditionata in luna martie, care a fost respinsa definitiv de Tribunalul Constanta, instanta stabilind ca fratele lui Traian Basescu poate depune o noua cerere de eliberare conditionata peste trei luni.
 
Mircea Basescu a cerut eliberarea conditionata sustinand ca a indeplinit toate conditiile si invocand probleme de sanatate, fiindu-i necesara o operatie pe cord deschis pentru inlocuirea by-pass-urilor montate in urma cu 15 ani. Fratele lui Traian Basescu a fost condamnat definitiv, in iunie 2016, de Curtea de Apel Constanta, la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, pentru ca ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe langa magistrati pentru solutionarea unui proces care il viza pe Sandu Anghel.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img