sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Breaking news! Pe cine a propus ministrul Tudorel Toader la sefia DIICOT

Distribuie:

Publicat:

Ministerul Justitiei a anuntat propunerea inaintata de ministrul Tudorel Toader catre Consiliul Superior al Magistraturii pentru preluarea functiei de procuror-sef al DIICOT. Tudorel Toader nu a propus inca un mandat pentru actualul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu si l-a propus pe Oliver Felix Banila.

”In urma desfasurarii procedurii de selectie a procurorilor, in vederea efectuarii propunerii de numire in functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, care a avut loc in  data de 11 mai 2018, la sediul Ministerului Justitiei, va aducem la cunostinta faptul ca, ministrul justitiei, prof.univ.dr. Tudorel TOADER, a transmis Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de numire a domnului Oliver-Felix BANILA, in vederea obtinerii avizului consultativ. Ulterior, propunerea va fi inaintata Presedintelui Romaniei, domnul Klaus IOHANNIS.” arata Ministerul Justitiei.

Astfel, avand in vedere alegerea ministrului Tudorel Toader, Daniel Horodniceanu ar putea reveni in curand la DIICOT Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img