vineri, 26 aprilie, 2024

BREAKING NEWS! Scandal MONSTRU la Lisabona, dupa aproape 100 de romani au ramas BLOCATI pe aeroport! Consulul Romaniei a fost REVOCAT

Distribuie:

Publicat:

Scandal urias pe Aeroportul Lisabona, dupa ce aproape 100 de turisti romani au ramas blocati din cauza faptului ca zborul spre Romania a fost anulat, fara ca Ambasada Romaniei in Portugalia sa se implice pentru rezolvarea cat mai rapida a situatiei. Potrivit informatiilor detinute de Antena 3, prim-ministrul Mihai Tudose l-a revocat din functie pe consulul tarii noastre, din cauza lipsei de reactie fata de aceasta problema.

“Suntem in jur de o suta de persoane, care ar fi trebuit sa plecam din Lisabona, la ora 00:15, cu TAP Portugal – zborul numarul 1324. (…)Ni s-a comunicat noaptea trecuta ca zborul catre Bucuresti este anulat. Am fost adusi la hotel, iar astazi, la ora 12:00, am fost scosi din camere. Acum stam cu bagajele pe holul hotelului. Nu stim cand vom pleca spre tara. Am luat legatura cu cei de la consulat si ne-au spus ca ei nu ofera asistenta decat in cazul unor urgente majore”, a declarat la Antena3, Mihaela Dragusanu, turista.

De asemenea, premierul Tudose a luat legatura cu turistii blocati la Lisabona si le-a dat asigurari ca vor ajunge in cel mai scurt timp posibil inapoi in tara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img