joi, 28 martie, 2024

BREAKING NEWS! Se cere ARESTAREA unui deputat PNL! Care sunt motivele

Distribuie:

Publicat:

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir il acuza pe liberalul Cezar Preda ca a dezvaluit informatii cu caracter secret. Intr-o postare facuta pe blogul personal, Dragomir sustine ca Parchetul General ar trebui sa se sesizeze in acest caz si sa ia masuri.
“Statul paralel lucreaza in continuare, prin uneltele sale, inclusiv cele din culoarul politic. Domnul deputat Cezar Preda a incalcat regulamentele comisiei si a comis o serie de infractiuni care aduc atingere respectarii secretului de stat care guverneaza  audierile din comisie. Eu ma aflu sub jurisdictia Comisiei Parlamentare de Control a SRI, tot ceea ce am declarat la audieri are caracter secret de stat. Voi sesiza Comisia de Control cu privire la aceste incalcari ale legii, mai ales ca cea mai mare incalcare a legii este chiar prezenta domnului deputat Cezar Preda in aceasta Comisie si in Parlament. Se impune sesizarea de urgenta a Parchetului General cu privire la infractiunile grave comise public de domnul deputat. Se impune chiar ridicarea imunitatii acestuia si retinerea si arestarea sa preventiva. Faptele extrem de grave comise aduc atingere lucrarilor comisiei si induc in opinia publica temerea ca oricine poate iesi public cu declaratii din interiorul unor sedinte secrete.

Scopul domnului deputat Cezar Preda a fost de a-i avertiza pe Coldea si Dumbrava despre declaratiile mele.
Este foarte grav. Pe cei care cred ca vor putea incalca Constitutia Romaniei la nesfarsit… ii anunt ca se insala”, a scris fostul colonel SRI pe blogul sau. Cezar Preda, membru PNL in Comisia SRI si fost presedinte al acesteia, a marturisit recent ca atunci cand vorbeste despre ofiteri SRI, Daniel Dragomir ar face referire la Dumitru Dumbrava si la Florian Coldea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img