vineri, 29 martie, 2024

BREAKING NEWS! Un avion care avea zeci de pasageri la bord a disparut de pe radar – UPDATE

Distribuie:

Publicat:

Un avion cu 71 de persoane la bord s-a prabusit in apropiere de Moscova. Aparatul, apartinand Saratov Airlines, a disparut de pe ecranele radarelor la putin timp de la decolarea de pe aeroportul Domodedovo, din capitala rusa, scrie NEWS.RO. Conform presei ruse, este vorba despre un Antonov An-148 care avea la bord 65 de pasageri si 6 membri ai echipajului.

Reprezentantii serviciilor de urgenta au declarat pentru Interfax ca avionul s-a prabusit langa satul Argunovo. Potrivit primelor informatii, atat pasagerii, cat si echipajul ar fi decedat, neavand nicio sansa de supravietuire. Avionul decolase de pe aeroportul Domodedovo si se indrepta catre Orsk, un oras situat in apropierea frontierei dintre Rusia si Kazahstan. SA „Saratov Airlines” a fost infiintata in mai 1994, efectueaza transporturi in Rusia si zboruri charter internationale. Flota companiei aeriene include cinci avioane An-148-100, sapte Yak-42 si doua avioane Embraer-190.

 

Stire initiala: Un avion care avea 71 de pasageri la bord a disparut de pe radarele rusesti. Disparitia s-a intamplat la putin timp de la decolare. Momentan, autoritatile sunt revervate in a oferi detalii despre o eventuala prabusire a avionului.

Stire in curs de actualizare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img