sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Breaking news! Un barbat a deschis focul intr-un magazin din SUA! Sunt trei morti

Distribuie:

Publicat:

Un barbat imbracat foarte sumar a impuscat mortal trei oameni si a ranit cel putin alti patru duminica intr-un local de la periferia orasului american Nashville, statul Tennessee, a indicat politia citata de Reuters si AFP.  Incidentul s-a produs la ora locala 03.25. Barbatul, care purta doar o jacheta verde, a intrat in restaurant cu o pusca de asalt tip AR-15 si a deschis focul asupra clientilor. Unul dintre acestia a reusit sa-i ia arma, a precizat politia din Nashville intr-un comunicat. 

Barbatul a fugit pe jos, nu inainte de a-si da jos si jacheta, a precizat politia. 

El era cautat de autoritati duminica dimineata si nu este clar daca mai are inca o arma asupra lui. Media locale au relatat despre un al doilea incident armat in apropiere, care ar putea avea legatura cu primul.  Politia i-a avertizat pe localnici ca barbatul este considerat a fi inca inarmat si extrem de periculos.

 

CITESTE SI: Exclusiv! Moarte misterioasa la Iasi! Un barbat a fost taiat si aruncat intr-o curte – UPDATE/FOTO,VIDEO

Crima sangeroasa la Iasi. Un barbat a fost omorat cu un cutit! In aceasta dimineata, un barbat in varsta de 46 de ani, domiciliat in localitatea ieseana Roscani, a fost omorat. In urma unui conflict spontan, victima a fost lovita cu un cutit, loviturile fiindu-i fatale. 

UPDATE! Barbatul, in varsta de 45 de ani, a fost gasit fara suflare in gradina unei familii. La fata locului se deplaseaza un medic legist sa stabileasca cu exactitate cauzele decesului. . . .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img