joi, 28 martie, 2024

BREAKING NEWS! Un camion plin cu militari s-a rasturnat intr-o prapastie. 10 oameni au fost scosi; trei sunt incarcerati

Distribuie:

Publicat:

UPDATE 22:39 – Raed Arafat:  Descarcerarea este dificilă; camionul răsturnat se află lângă o râpă şi mai mare; sunt şi persoane care au ieşit pe picioarele lor din vehicul
Secretarul de stat în Mai Raed Arafat a declarat că din informaţiile pe care le deţine până în acest moment, camionul răsturnat este aproape de o râpă mai mare,  astfel încât descarcerarea trebuie făcută cu mare atenţie.

Conform lui Arafat unii dintre cei aflaţi în camion au ieşti pe piciorele lor din vehicul şi au ajutat la scoatera câtorva dintre răniţi.
Secretarul de stat a spus că nu se poate interveni cu elicopterele în zona respectivă, pentru că este noapte şi este o regiune muntoasă.
El a anunţat că la locul accidentului, care a avut loc în zona satului Valea Urdii, din comuna Dâmbovicioara, se vor deplasa şi echipe de la Spitalul Floreasca, pentru a prelua răniţi dacă va fi cazul. De asemenea, a fost alertat şi Salvamontul.

Plan roşu de intervenţie după ce un camion s-a răsturnat în judeţul Argeş
Potrivit Inpsectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, din primele informaţii reiese că sunt persoane încarcerate în camion, însă nu se cunoaşte încă numărul acestora.

În acest caz a fost activat planul roşu de intervenţie şi au fost alertate nouă echipaje medicale SMURD şi şase ale Serviciului de Ambulanţă Argeş.

De asemenea, acţionează trei autospeciale de stingere cu modul de descarcerare şi prim-ajutor.

Un camion în care se aflau mai mulţi militari a căzut, joi seara, într-o râpă din localitatea argeşeană Dâmbovicioara. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, iar numărul eventualelor victime nu este deocamdată cunoscut.

Camionul în care se aflau mai mulţi militari a căzut, joi seara, într-o râpă din localitatea argeşeană Dâmbovicioara.

Poliţia şi mai multe ambulanţe se deplasează spre locul accidentului, iar autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

 

Rude ale celor aflaţi în camion declară că militarii se întorceau dintr-o misiune.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat pentru MEDIAFAX că mai multe persoane sunt încarcerate.

IGSU a informat că au fost alertate nouă echipaje medicale SMURD şi şase SAJ Argeş. De asemenea, acţionează şi trei autospeciale de stingere cu modul de descarcerare şi prim ajutor.

 

Totodată, persoana care a alertat serviciile de intervenţie a declarat că în camion se aflau caproximativ 20 de militari, dintre care patru nu ar prezenta funcţii vitale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img