vineri, 29 martie, 2024

Brigitte Nastase s-a certat cu prietena ei la Ferma: „O mucoasa cu 12 clase”

Distribuie:

Publicat:

Brigitte Nastase si Ioana Filimon, cele mai bune prietene de la Ferma, s-au certat, fosta sotie a lui Ilie Nastase fiind suparata caMiss Romania i-ar fi spus sa taca.

Episodul de miercuri seara din Ferma a fost marcat de cearta dintre Brigitte si Ioana. Catalin Morosanu a incercat sa o calmeze pe Brigitte, dar aceasta a inceput sa planga si sa o acuze pe fosta sa prietena ca s-a folosit de ea si a impins-o in fata sa spuna neadevaruri.

„Am sentimentul ca am fost folosita si totul s-a intors impotriva mea. Cum am trait si am mers, am mers dupa principiile mele. Nu si-a permis fostul meu sot, care e Ilie Nastase, sa-mi zica vreodata sa tac sau gura. Mai ales o mucoasa cu 12 clase. Cand o sa fiu in coparseu, daca stii ce e ala un sicriu, atunci o sa imi zica cineva sa tac”, i-a spus Brigitte luptatorului.

Atunci cand Morosanu a incercat sa o linisteasca si sa-i spuna ca Ioana a fost mereu alaturi de ea, bruneta s-a enervat si mai tare. „Nu ma impac cu ea, punct. Pentru mine nu mai exista. Am fost sageata ei si regret asta, pentru ca nu l-am vazut pe Remus ca a luat zahar. Niciodata. Decat o singura data cand lua lapte. Si am crezut in ea si m-am dus la testimonial si am spus”, a recunoscut Brigitte plangand.

„M-a folosit. Am facut rau oamenilor prin ce mi-a spus ea. Sunt proasta, sunt o fraiera, imi asum. Sunt cel mai prost om. Sunt carne de tun si pe langa asta nici macar nu mi s-a multumit”, i-a spus Brigitte printre lacrimi lui Catalin Morosanu.

Luptatorul a vorbit apoi cu Ioana si i-a spus acesteia ca este de partea ei in conflictul cu Brigitte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img