sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Brigitte Pastrama, speriata la culme de sotul ei! Ce a patit bruneta: „Florin, esti nesimtit?”

Distribuie:

Publicat:

Viața cuplului Brigitte și Florin Pastramă poate fi urmărită acum și la televizor. Cei doi au un reality show, iar telespectatorii au ocazia să vadă ce se ascunde în spatele acestui cuplu contorversat. Cei doi sunt mereu plecați cu treabă, însă și-au făcut timp și pentru o vacanță la mare.

Brigitte Pastramă aștepta ca soțul ei să fie gata cu cafeaua înainte să plece la drum. Florin Pastramă avea alte planuri și a păcălit-o pe soția lui. După ce a luat o pauză de la împachetat, bruneta și-a găsit soțul afară, lângă piscină. Ceea ce i-a atras atenția era că Florin Pastramă se juca cu cățelul lor, care se afla în pișcină. Brigitte s-a enervat pe soțul ei, în contextul în care trebuiau să plece în maximum 10 minute. Cu toate acestea, ea s-a speriat și pentru siguranța cățelului ei.

„Florin, ești nesimțit? Ti-am zis să faci cafeaua prima dată. Asta îți trebuia ție, când mai aveam 5-10 minute și plecăm? Lasă câinele în pace”, a fost reacția Brigittei atunci când și-a găsit soțul.

Ceartă monstru între Brigitte Pastramă și fiica ei, Sara: „Vorbește frumos cu mine că…"

Relația dintre Brigitte și fiica ei, Sara, este una extrem de tensionată. Cele două nu se înțeleg, iar tânăra în vârstă de 13 ani îi răspunde impertinent mamei sale. Între cele două a ieșit un adevărat scandal când Brigitte a găsit un pachet gol de țigări în camera fetei.

SURSA; WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img