joi, 25 aprilie, 2024

Brigitte, pedepsita de duhovnic pentru pacatele de la «Ferma». Cum vrea s-o aduca pe calea cea dreapta

Distribuie:

Publicat:

Pentru idila cu Florin Pastrama de la „Ferma”, Brigitte Nastase risca sa fie exclusa din Biserica Penticostala pentru concubinaj si adulter, scria presa zilele trecute. Click! a stat de vorba cu pastorul Nicu Ivan de la Biserica Betania, cel care o spovedeste pe Brigitte si care in decembrie 2018 i-a dat binecuvantarea logodnei cu Corneliu Oana, si a aflat ce „indreptare” va primi.

Faptul ca Brigitte Nastase (43 de ani) si Florin Pastrama (40 de ani) alcatuiesc un cuplu nu mai este un secret pentru nimeni. Ba, din contra, cei doi si-au oficializat relatia atat in emisiunea „Ferma”, de la PRO TV, cat si pe paginile lor de socializare, dupa ce au parasit locatia din Muntii Semenic. Din pacate, bruneta si-a atras comentarii si numeroase injurii pentru faptul ca si-a inselat logondicul, pe Corneliu Oana (35 de ani), cel cu care se mutase si in grija caruia ramasesera cei doi copii ai ei, Sarah si Robert. Scenele in care celebra bruneta se saruta si face alte gesturi intime cu Pastrama nu doar ca au fost vazute de milioane de romani, ci iata ca au ajuns si la urechile duhovnicului ei.

Brigitte e privita cu mila de penticostali

Reporterii Click! au stat de vorba cu Nicu Ivan, pastorul Bisericii Penticostale Betania, la care ea s-a inscris dupa ce s-a mutat din vila lui Ilie Nastase in casa din Pipera. Iata ce spune el despre aventurile lui Brigitte la „Ferma”. „Nu ma uit la astfel de emisiuni, insa mi-a ajuns la urechi ce s-a intamplat acolo. Faptele respective nu sunt de condamnat, dar sunt de urat. Noi nu suntem toleranti, ci suntem motivati sa recuperam «ranitii». Privesc cu mila acest act al lui Brigitte, pentru ca, la randul Lui, Domnul Hristos sa se poarte cu mila fata de mine. Urmeaza sa vorbesc cu comitetul bisericii, care va da o disciplina si punerea deoparte. Adica, o vreme ea nu participa la actele de cult si la impartasanie. Abia dupa ce se va indrepta spiritual si va respecta numarul de zile ca indreptare, ea poate sa vina la pozitia anterioara, cu parerea de rau a savarsirii pacatului. Trebuie sa arate ca ii pare rau, pentru ca Dumnezeu nu are de pierdut pe nimeni. Noi nu vrem sa ii dam sfatisfactie Diavoului, ci sa ii aducem pe oameni in dreptul Domnului. Constientizarea pacatului si apoi cainta si indreptarea sunt cele mai importante”, a declarat, pentru Click!, pastorul Nicu Ivan.

In 2017, Brigitte s-a separat de Ilie Nastase (72 de ani), iar in septembrie 2018 a divortat de fostul tenismen. Ulterior, bruneta a recunoscut ca nu era libera si in acte cand a inceput relatia cu Corneliu Oana. Brigitte a mai fost casatorita cu Octavian Sfat, decedat in timpul mariajului, si cu afaceristul Ovidiu Torj, de care a divortat din cauza problemelor lui cu justitia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img