joi, 18 aprilie, 2024

Brigitte, prima reacție după dezvăluirile ironice ale lui Florin Pastramă. Bruneta regretă despărțirea de fostul soț: „Cea mai grea luptă”

Distribuie:

Publicat:

Mariajul dintre Brigitte și Florin Pastramă este, din nou, pus sub semnul întrebării.

Brigitte și fostul său soț, Florin Pastramă, au decis să pună capăt căsniciei lor de 3 ani. După multe certuri și scandaluri între cei doi, brunteta a hotârăt că are nevoie de liniște în viața ei, iar acest lucru putea fi obținut numai în cazul în care s-ar fi despărțit de fostul soț.

Chiar și așa, se pare că această perioadă nu este deloc ușoară pentru Brigitte, pentru că inima îi spune altceva, iar rațiunea altceva.

Brigitte împărtășește cu fanii ei din mediul online gâdnurile pe care le are. De când a anunțat prima dată că între ea și Florin Pastramă nu mai există nicio șansă, a început să posteze pe Instagram o serie de mesaje cu subînțeles pentru soțul său.

Chiar și după divulgarea deciziei de a pune stop relației, Brigitte a mai încercat să repare relația cu fostul soț, însă se pare că, până în momentul de față, nu a oferit nicio declarație prin care să menționeze clar dacă s-au împăcat sau nu.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img