joi, 25 aprilie, 2024

Britanicii stau la coadă pentru a primi apă, la o zi după ce seceta a fost declarată oficial Autor: Anca-Adriana Huza

Distribuie:

Publicat:

Sute de familii din Surrey, Anglia, s-au trezit cu o presiune foarte scăzută a apei sau fără apă din cauza unor "probleme tehnice" la stația de tratare a apei Netley Mill a companiei Thames Water, la o zi după ce a fost declarată oficial seceta.

Oamenii au fost fotografiați în această dimineață așteptând în cozi interminabile pentru a obține apă îmbuteliată în parcarea din Cranleigh Village Way. Jucătorul de fotbal Graeme Le Saux, care locuiește în Cranleigh, a declarat că stația de apă se epuizase deja când a ajuns, în timp ce Thames Water a transmis că a fost deschisă o a doua stație de apă îmbuteliată, potrivit dailymail.co.uk.

Compania a îndemnat rezidenții să folosească apa doar pentru activitățile esențiale, inclusiv pentru a bea, găti și spăla și le-a reamintit rezidenților să fie atenți și să ia doar ceea ce au nevoie.

Această măsură vine în contextul în care seceta a fost declarată oficial ieri în opt zone din sudul și centrul Angliei, iar mai multe pășuni au luat foc în aceste zone după cea mai secetoasă vară din ultima jumătate de secol.

Continuarea pe stiriepsurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img