joi, 25 aprilie, 2024

Britney Spears, mesaj dur pentru fostul soț, Kevin Federline. Reacția vedetei

Distribuie:

Publicat:

Britney Spears a răbufnit și i-a transmis un mesaj dur fostului ei soț, Kevin Federline, după ce acesta a declarat că băieții lor o evită, pentru că nu își doresc să o vadă. Cei doi au împreună doi băieți, ambii ajunși la vârsta adolescenței.

După un interviu acordat de fostul soț, în care a vorbit despre relația dintre ea și copiii lor, Britney Spears a reacționat și a transmis un mesaj dur, dar în care s-a arătat vulnerabilă, pe rețelele de socializare. Kevin Federline susține că băieții lor aleg să nu o vadă din cauza comportamentului ei în mediul online, dar starul pop se apără și vine cu altă versiune.

Britney Spears i-a transmis un mesaj dur fostului soț, Kevin Federline

Cântăreața a reacționat prin intermediul unui mesaj scris pe InstaStories, unde mărturisește că afirmațiile fostului soț au rănit-o.

„Mă întristează să aud că fostul meu soț a decis săă discute relația dintre mine și copiii mei. După cum știm cu toții, nu este ușor pentru nimeni să crească băieți adolescenți. Mă îngrijorează că motivul este bazat pe contul meu de Instagram. Era cu mult înainte de Instagram. (…) Le-am dat totul. O s-o spun … mama mea mi-a spus ”ar trebui să îi dai tatălui lor”.”, a scris Britney Spears.

Declarațiile la care face referire artista au fost date de Federline cu puțin timp înainte, într-un interviu pentru publicația Daily Mail.

„Băieții au decis că nu o s-o mai vadă acum. Au trecut câteva luni de când nu au mai văzut-o. Ei au luat decizia de a nu se duce la nunta ei.”, a spus Kevin Federline, cu referire la nunta lui Spears cu Sam Asghari, din iunie.

De asemenea, Federline a spus că perioada în care Britney a fost sub tutela tatălui ei a fost „greu de trăit”.

„Cel mai greu a fost să-mi văd băieții trecând prin asta. A fost greu. Este cea mai dificiă chestie pe care a trebuit s-o fac în viața mea”, a mai spus el.

Fostul soț al artistei a vorbit și despre relația dintre ea și tatăl ei și a afirmat că acesta „i-a salvat viața” prin instituirea tutelei. Chiar dacă au fost probleme în trecut și între Federline și Jamie Spears, bărbatul susține că acesta este binevenit în casa lui oricând acum.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img