marți, 19 martie, 2024

București – Un nou bulevard între Pipera şi Dimitrie Pompeiu este în plan

Distribuie:

Publicat:

Autorităţile au în plan să construiască un nou bulevard între bulevardele Pipera şi Dimitrie Pompeiu, în perimetrul fostei Platforme Industriale Pipera, care va deservi inclusiv proiectul rezidenţial Nusco City, a declarat, joi, directorul general al Grupului Nusco, Michele Nusco.

"Proiectul e aprobat, e în Planul Urbanistic Zonal. Am semnat cu Primăria că noi cedăm terenul, în schimb Primăria să realizeze strada. Nu numai noi, ci toţi dezvoltatorii din zonă (au cedat teren pentru noul bulevard, n.r.). Am făcut un grup cu toţi proprietarii din zonă, am lucrat foarte mult cu actualul primar al Capitalei şi cu primarul Sectorului 2. Vedem după alegeri ce se va întâmpla", a afirmat Michele Nusco, în cadrul lansării proiectului imobiliar.

Proiectul rezidenţial Nusco City, localizat pe fosta Platformă Industrială Pipera, urmează să totalizeze peste 600 de apartamente de până la patru camere, pe o suprafaţă totală de 2,5 hectare, având parte de o investiţie de 70 de milioane de euro, potrivit dezvoltatorului.

Potrivit sursei citate, criza provocată de pandemie nu a afectat în niciun fel planurile de dezvoltare a proiectului rezidenţial Nusco City, astfel încât 10% din cele 310 unităţi din prima fază a proiectului au fost vândute înainte de lansarea proiectului.

"Deocamdată nu avem nicio afectare negativă (din cauza crizei provocate de pandemie, n.r.), deja am vândut peste 10% din proiect, azi e lansarea efectivă a proiectului, până acum nu ştia nimeni de acest proiect, nu am vorbit, în afară de parteneri. Vom vedea evoluţia vânzărilor, dar suntem încrezători. Pe noi, pe partea de construcţie, nu prea ne afectează, vom vedea la final ce probleme sunt pentru clienţi. Oricum, sunt 300 de apartamente, sunt puţine, nu sunt mii de unităţi. Cred că îşi vor găsi proprietarii în curând. Termenul de finalizare este ianuarie 2022", a menţionat Michele Nusco.

Directorul general al Grupului Nusco a dezvăluit şi că în prezent compania lucrează la finalizarea unui Plan Urbanistic Zonal pentru un complex de mari dimensiuni de vile în Tunari.

"Mai avem multe terenuri în zona Tunari şi chiar lucrăm la un PUZ foarte mare pentru un complex de vile, pe care probabil o să-l lansăm spre finalul anului sau începutul anului viitor", a precizat Michele Nusco.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img