joi, 18 aprilie, 2024

Bunătăți din fructe de mare și Leather Days se anunță la Iulius Mall Iași

Distribuie:

Publicat:

Leather Days și un weekend plin cu surprize te așteaptă la Iulius Mall Iași. Taverna Racilor Casa Pogor aduce cele mai gustoase preparate mediteraneene din fructe de mare și pește proaspăt pentru cei mai pofticioși, iar iubitorii de accesorii vor fi încântați de produsele de marochinărie de la Leather Days.

Iubești fructele de mare? Vino în acest weekend, în perioada 29 – 31 ianuarie 2021, în parcarea Iulius Mall Iași și savurează preparatele cu fructe de mare și pește de la Taverna Racilor Casa Pogor! Rapane, calamar, caracatiță, scoici sau creveți, tu ce alegi? Începând de vineri, de la ora 09.00, vei fi cucerit de gusturile fructelor de mare. Dacă preferi produse proaspete cum ar fi crap, sturion, pește spadă, doradă galbenă, dar și multe alte sortimente, cu siguranță le găsești la Taverna Racilor. Însă, dacă nu ai timp să le gătești acasă, în parcarea Iulius Mall Iași vei găsi și produse gata preparate, numai bune de luat la pachet și de savurat împreună cu cei dragi.

După ce te delectezi cu bunătăți de la Taverna Racilor, vino la etajul 1 din Iulius Mall Iași, în piațeta Horn, unde se anunță Leather Days! Începând de vineri, 29 ianuarie, până duminică, 7 februarie, vei fi întâmpinat de o lume a articolelor confecționate cu migală din piele naturală. Doamnele și domnișoarele vor descoperi o paletă variată de genți încăpătoare ce pot fi asortate și la o vestimentație clasică, dar și la un look urban cool. În același timp, poșetele mai mici sunt perfecte de purtat într-o zi aglomerată, iar în Iulius Mall cu siguranță vei găsi modelul care ți se potrivește. Pe mesele pline cu produse din piele naturală, și-au făcut loc și portofele atât pentru el, cât și pentru ea, dar și curele cu modele sofisticate și catarame speciale.

Nu uita că magazinele tale preferate din Iulius Mall Iași au reduceri de până la 70%! Consultă ofertele accesând catalogul online, disponibil pe www.iuliusmall.com/iasi/.

În acest weekend, ne întâlnim la Iulius Mall Iași!

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img