News Flash:

Bunicuta Sherlock Holmes de Vaslui-FOTO

10 Februarie 2015
2880 Vizualizari | 0 Comentarii
VIGILENTA MAXIMA !Barladeanca Viorica Perju-Dorobat (77 ani) a filat mai multe zile un intrus care se aciuase in casa fratelui decedat si i-a ajutat pe politisti sa-l prinda pe hot in flagrant. Aceeasi pensionara a contribuit la capturarea unei bande de hoti in 2008, infractori care au fost condamnati pentru furt calificat,scrie Adevarul

 O pensionara din Barlad, judetul Vaslui, a dat dovada de spirit politienesc iesit din comun. Viorica Perju-Dorobat (77 de ani) a fost elementul-cheie in prinderea in flagrant a unui hot. Individul a fost nevoit sa-si recunoasca vinovatia in fata politistilor, dupa ce batranica a dat dat alarma si a pus mascatii pe urmele intrusului.

 Filaj in toata regula

 Pensionara s-a transformat in detectiv particular dupa ce a intuit ca se petrece ceva necurat in casa raposatului frate, gard in gard cu casa ei. Viorica Perju-Dorobat avea cheile de la curtea gospodariei pe care i-o lasase in grija cumnata, aceasta fiind stabilita la copii, in alta localitate. Venea de mai multe ori pe zi sa verifice gospodaria fratelui decedat si sa hraneasca pisica si cainii cumnatei. Pe 3 februarie a remarcat ca anumite obiecte din curtea fratelui erau mutate si bunicuta a intreprins cercetari. A verificat toate geamurile si usile casei, a pus semne peste tot. Perspicace din fire, nu s-a lasat pacalita de faptul ca intrarile erau asigurate si s-a pus pe filaj.

Vezi intregul material pe Adevarul.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 34 queries | Mysql time :0.044681 (s)