joi, 28 martie, 2024

Buzatu de la CJ VASLUI : ” Klaus Iohannis ar accepta o dezbatere daca candidatul ar fi venit de pe o alta planeta”

Distribuie:

Publicat:

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a afirmat in cadrul unei emisiuni de la o televiziune privata ca presedintele Klaus Iohannis ar participa la o dezbatere in conditiile in care contracandidatul “ar fi venit de pe o alta planeta”.
Dumitru Buzatu este de parere ca presedintele nu accepta participarea la o dezbatere cu Viorica Dancila pe motiv ca ” nu poti sa stai fata in fata cu un om pe care l-ai injurat ani de zile”.
Afirmatiile vasluianului vin dupa ce liberalul Rares Bogdan a declarat intr-o emisiune televizata ca poate sa ii inteleaga pe cei care pun la indoiala neutralitatea dezbaterii la care participa Klaus Iohannis “daca este vorba despre un candidat necunoscut sau un candidat venit de pe o alta planeta”.
Intrebat daca Viorica Dancila va fi prezenta la dezbaterea lui Klaus Iohannis de marti, Buzatu a declarat ca spera ca aceasta sa “nu mearga pentru a se expune mai stiu eu caror initiative ale oamenilor presedintelui”.
Tot el spune ca nu intelege ce fel de dezbatere este aceasta pe care a organizat-o presedintele si spune ca nu exista dezbateri serioase decat cu contracandidati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img