News Flash:

Buzatu le cere primarilor sa fie atenti la derularea proiectelor prin ordonanta OUG 28/2013

27 Mai 2015
2534 Vizualizari | 0 Comentarii
Dumitru Buzatu, presedintele Cj Vaslui, atrage atentia edililor din intregul judet Vaslui. Acesta le cere primarilor sa acorde maxima atentie proiectelor derulate prin OUG28/2013. Deoarece normele de aplicare a ordonantei au fost schimbate, primarii au fost convocati marti la o sedinta de instruire si informare organizata de conducerea Consiliului Judetean Vaslui.La aceasta intalnire, primarii au primit informatii necesare pentru a continua derularea proiectelor in perfecta legalitate.

„Banii primiti la Ordonanta 28 reprezinta singura resursa pana cand vom reusi sa accesam alte sume, sa protejam aceasta sursa financiara. Lucrarile la scoli trebuie grabite, astfel incat sa fie gata pe cat posibil pana la inceperea noului an scolar. Fiindca alte resurse nu avem, trebuie sa fim atenti la utilizarea fondurilor”, a declarat presedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu.

Conducerea CJ Vaslui le-a cerut edililor sa comunice non-stop cu ei si sa solicite informatii ori de cate ori au nevoie, deoarece un pas facut gresit de catre un singur primar, poate afecta finantarea in intregul judet.

In anul 2015, judetul Vaslui a primit pentru investitii derulate prin OUG 28/2013, suma de 6,7 milioane de lei. Principalele investitii sunt in reabilitarea sutelor de scoli, aductiunile de apa sau reabilitarea unor drumuri incepute cu ani in urma.

dumitru buzatu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0827 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029135 (s)