vineri, 29 martie, 2024

Câți bani a strâns Simona Halep din tenis. WTA a anunțat suma uriașă pe care a câștigat-o jucătoarea

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep se află pe locul 3 în topul all-time feminin în lumea tenisului, ceea ce înseamnă că de-a lungul timpului jucătoarea a câștigat sume impresionante din care și-a făcut o adevărată avere. WTA a anunțat câți bani a câștigat aceasta din tenis până în acest moment. 

Asociația de tenis pentru femei (WTA) a anunțat câți bani a câștigat Simona Halep de-a lungul timpului din meciurile de tenis pe care le-a câștigat. În prezent, ea s-a calificat în turul doi la Cincinnati, după o victorie dificilă cu rusoaia Anastasia Patapova, meci ce a durat două ore și 11 minute de luptă.

Câți bani a reușit să strângă Simona Halep din tenis

Simona Halep e însă ce-a de-a treia jucătoare din topul all-time la feminin care a obținut până în acest moment peste 40 de milioane de dolari din premiile câștigate din meciurile ce au făcut-o învingîtoare, anunță WTA. Tenismena se alătură astfel surorilor americane Serena și Venus Williams, care de asemenea au câștigat peste 40 de milioane de dolari din premii.

Simona Halep are mari șanse să urce pe locul doi în clasament, căci dacă va ieși triumfătoare la US Open, ultimul Grand Slam al sezonului, atunci ea va câștiga 2,5 milioane de dolari și astfel va ocupa locul lui Venul Williams în clasament.

Simona Halep va juca la Cincinnati în turul secund cu Veronica Kudermetova. În acest an, Simona Halep, la Melbourne, a impus cu cu 6-2, 6-3 în finală contra jucătoarei ruse.

Simona Halep face nunta religioasă în această toamnă

Peste doar două luni urmează un eveniment mare în viața Simonei Halep, asta deoarece tenismena urmează să se căsătorească religios, iar alături de Toni Iuruc vor spune DA și în fața altarului.

Evenimentul se anunță unul de mare amploare și sunt așteptați o mulțime de invitați din lumea bună, așa cum s-a întâmplat și la cununia lor civilă ce s-a desfășurat la Constanța și unde ulterior petrecerea a avut loc într-un restaurant de lux.

Toți cei prezenți s-au delectat cu preparate care mai de care, iar muzica a fost adusă de cei mai tari cântăreți de la noi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img