vineri, 29 martie, 2024

Când a știut Prințesa Diana că mariajul ei cu Prințul Charles s-a sfârșit?

Distribuie:

Publicat:

Prințesa Diana a știut că mariajul ei a luat sfârșit la scurt timp de la venirea pe lume a celui de-al doilea fiu al ei și al Prințului Charles, Prințul Harry.

Charles și-a privit fiul timp de doar câteva secunde și, observând că părul lui este roșcat, viitorul rege al Marii Britanii a făcut cât se poate de clar faptul că relația lui cu Diana a luat sfârșit, a declarat majordomul regretatei prințese pentru Hollywood Life.

Când a știut Prințesa Diana că mariajul ei cu Prințul Charles s-a sfârșit?

Imaginați-vă cum v-ați fi simțit, după ce ați îndurat ore în șir de travaliu pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil, să vi se spună că v-ați servit scopul și că partenerul vostru este pregătit să meargă mai departe fără voi.

Diana, atunci în vârstă de 23 de ani, i-a dat naștere Prințului Harry pe data de 15 septembrie a anului 1984.

Prințesa a fost complet uimită când, imediat după ce a dat naștere pentru a doua oară, Prințul Charles, bărbatul care-i era soț deja de trei ani, a comentat negativ asupra culorii părului fiului lor și i-a spus:

„Mi-am îndeplinit obligația. Acum mă pot întoarce la Camilla”. Paul Burrell, majordomul acesteia, a dezvăluit informația în exclusivitate pentru publicația Hollywood Life.

Camilla Parker Bowles era fosta iubită a prințului, cea care-i este în prezent a doua soție.

Charles și Camilla nu și-au sfârșit niciodată definitiv relația, deși prințul se căsătorise cu Prințesa Diana.

Cu alte cuvinte, după ce Diana i-a oferit un moștenitor și o „rezervă”, acum nu-i mai prezenta acestuia niciun interes.

Pentru Diana, care zăcea pe patul de spital, vestea a fost devastantă. „Îl iubea pe Charles”, a mai explicat Paul Burrell.

După separare, Diana a căutat liniște și iubire în brațele mai multor alți bărbați, timp în care Charles s-a întors la marea lui iubire, cea care nu fusese inițial demnă să-i fie soție.

Ce i-a spus Camilla Parker prințesei Diana când aceasta a confruntat-o?

Derek Deane, o coregrafă britanică, care i-a fost bună prietena Dianei a povestit în urmă cu câțiva ani pentru revista italiana „Oggi' că Diana a regretat căsnicia cu Charles. Lady Di a suferit foarte tare în timpul mariajului, pentru că cei doi nu reușeau să se înțeleagă. Ea s-a gândit de mai multe ori să-și încheie socotelile cu viața, însă renunța la planul ei doar pentru William și Harry. „Ea a suferit foarte mult. Nu s-a sinucis doar pentru copiii ei. Ei au fost singurul motiv pentru care a trăit', a spus Derek pentr Oggi, precizând că Diana a fost cea mai tristă prințesă din lume.

Deane a mărturisit că a fost impresionată că Lady Di a avut curaj chiar să o confrunte pe Camilla Parker, însă cuvintele pe care i le-a spus amanta soțului ei au rănit-o profund. .

„Mi-a spus că într-o zi s-a confruntat cu Camilla. Voia să știe de ce a continuat relația cu Charles. Camilla i-a răspuns dur: „Nu înțeleg de ce te agiți. Toată lumea te admiră, oamenii te pun pe un piedestal, ca un monument. Ai tot ce îți dorești'.

Însă, prințesa de Wales i-a răspuns: „Nu am totul, tu îl ai pe soțul meu'.

Derek Deane a vorbit și despre ultima iubire a lui Lady Di, Dodi Al-Fayed. Deși toată lumea credea că Dodi a fost pentru prințesa Diana iubirea vieții ei, de fapt lucrurile nu au stat deloc așa. „Dodi a fost pentru ea doar o dragoste de vara, o aventură. Opusul a ceea ce a trăit cu Charles. Diana a avut mai multe aventuri, mult mai multe decât sunt cunoscute oficial. În acea vara nu avea planuri specifice, ea voia doar să se distreze. Și nu voiau să aibă ceva serios așa repede', a mai povestit Derek.

Prințesa Diana s-a stins din viață la doar 36 de ani, în urma unui accident rutier produs într-un tunel din Paris, pe 31 august 1997.

În vehicul era însoțită și de iubitul ei, omul de afaceri Dodi Al-Fayed (42 de ani), care s-a stins din viață tot atunci.

Iubirea sa față de oameni și implicarea sa în activitățile de caritate rămân vii prin munca fiilor ei, Prințul William (40 de ani) și Prințul Harry (37 de ani).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img