sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Când este oportun să pariezi cu X?

Distribuie:

Publicat:

La pariurile clasice, simple, single, vei vedea o notaţie destul de ciudată pe bilete: 1 X 2. Ce e cu X-ul respectiv te-ai putea întreba. X înseamnă egalitate la final, dar mai vezi şi PSF X, adică la pauză, la final vei avea egalitate pe tabela de marcaj. Pariurile devin câştigătoare în cel din urmă caz dacă la pauză şi la final ai egal.

Ce sunt cotele și cum le alegem?

Toate alegerile pe care le facem înainte să pariem şi să avem biletul cu pontential câştigător în mână au o cotă asociată, calculată în funcţie de pronosticul cel mai evident. Cotele nu sunt altceva decât sumele care pot fi câştigate atunci când se plasează pariurile. Se poate plasa un pariu cu o singură şansă de câştig X-egal sau cu şansă dublă 1X şi X2.

Cotele de X sunt cele mai puțin jucate din păcate, deși foarte multe meciuri se termină la egalitate. Mintea pariorului ii spune ca va câștiga echipa mai buna mereu si preferă o cota mai mică 1.50-1.80, decât o cota de 3.00 sau mai mare la egal. Winbet are cote mari în general, inclusiv la pariurile pe X, și este una dintre casele bune la care să pariezi, conform pareri despre Winbet.

Câştigă echipa gazdă sau remiză, câştigă echipa oaspeţilor sau se termină meciul cu un egal. Cota 2 e cea mai bună alegere la pariurile cu egalitate, cele cu X.

La alegerea variantei 1X se pariază ca echipa gazdă va câştiga meciu sau ca partidă se încheie la egalitate X. 1X este un pariu cu şansă dublă de câştig, se mizează pe două din trei rezultate posibile. Chiar dacă aceste pariuri sunt alese de foarte mulți pariori, nu sunt întotdeauna câștigătoare. În plus, aceste pariuri nu au întotdeauna o cotă mare pentru că pariurile sunt mult mai sigure.

Când este oportun să pariezi cu X?

Este o întrebare mult prea dificil de răspuns, depinde de la caz la caz, nu vom face aici o analiză detaliată. Putem spune doar că este oportun să pariezi cu X dacă vezi deja că meciul spre îndreaptă spre egal, poţi paria cu X în pariurile live când vezi ce se întâmplă pe teren în timp real. Sau poţi să pariezi cu X când ştii că ai un meci cu echipe egale ca valoare care au tot făcut în trecut meciuri egale. Mai pariezi cu X şi când te-ai răzgândit şi vezi că echipa favorită nu prea are şanse să câştige detaşat, aşa că mai bine câştigi ceva şi pariezi pe X decât să pierzi totul.

Este oportun să pariezi pe X când ai prins ponturi bune de la tipsteri care îţi spun că va fi egal şi că vei câştiga mai mult dacă pui pariu pe un egal decât pe un câştigător detaşat, dar şi atunci când nu eşti sigur deloc pe ce se va întâmpla şi vrei să fii sigur că la finalul partidei nu vei avea un bilet pe care îl arunci iar la gunoi. Spor la pariat şi la urmărit meciurile favorite la tv sau prin streaming!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img