joi, 25 aprilie, 2024

Cât costă două bancnote cu Regina Elisabeta a II-a pe OLX. Suma pe care trebuie să o plătești ca să le cumperi

Distribuie:

Publicat:

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a stârnir multă tristețe în lume, dar și creativitatea unor români. Aceștia au decis să scoată la vânzare două bancnote imprimate cu regina, care vor deveni, în curând, obiecte de colecție. Câți bani trebuie să plăteși ca să intri în posesia lor.

După ce anunțul morții Reginei Elisabeta a II-a a întristat o lume întreagă, se pare că obiectele pe care apare chipul său devin lucruri scoase la vânzare. Acest moment a fost un prilej bun pentru un român, care a scos la vânzare, pe OLX, două bancnote pe care apare chipul ei. Care este suma cu care le vând.

Două bancnote cu Regina Elisabeta, scoase la vânzare pe OLX

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a fost un moment istoric și unul dintre cele mai mediatizate din lume, însă pentru un român este motiv de comerț. Acesta a scos de la naftalină două bancnote pe care apare chipul ei, și pentru că acestea vor deveni istorie, s-a gândit să le vândă pe OLX.

Acesta a pus un anunț pe celebra platformă de vânzări online, una de 10 lire sterline, Darwin, și una de 20 de dolari canadieni, din 2004. Românul le-a scos la vânzare la o sumă deloc de neglijat, atfel că oamenii trebuie să scoată din buzunar suma de 275 de lei pentru a intra în posesia lor.

”Ofer spre vânzare doua bancnote cu regina Elisabeta a II-a Marii Britanii. Una de 10 lire sterline (Darwin) și una de 20 de dolari canadieni din anul 2004. Trimit în țara cu livrare prin Olx, Fan curier sau Poșta Română. Pentru orice detalii suplimentare vă rog să nu ezitați să mă contactați”, spune românul în postarea de pe OLX.

Bancnotele și monedele din Marea Britanie vor fi schimbate

Ca urmare a urcării pe tronul Regatului Unit al Regelui Charles al III-lea, bancnotele și mondele din Marea Britanie vor fi schimbate. Acest proces se va face treptat, iar aceste două tipuri de bancnote vor circula concomitent, o perioadă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img