joi, 28 martie, 2024

Cât costă să-ți cânte Maria Constantin la nuntă. Artista este invitată la multe evenimente

Distribuie:

Publicat:

Maria Constantin se bucură de mult succes și are agenda plină atunci când vine vorba de evenimente. Câți bani trebuie să plătești dacă vrei să îți cânte artista la nuntă. Prețul este unul negociabil, care depinde de locul unde are loc petrecerea, dar și dacă vine sau nu însoțită de orchestră.

Maria Constantin, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră, are foarte multe evenimente și are agenda plină de cântări. Vedeta a mărturisit câți bani cere pentru o nuntă.

Câți bani cere Maria Constantin la o nuntă

Artista nu mai face față solicitărilor la evenimente datorită talentului pe care îl are. Maria Constantin poate avea un program, care durează o oră ori poate partincipa la toată nunta, atunci când este însoțită de orchestră.

Cei ce vor să o cheme pe Maria Constantin la nuntă trebuie să scoată din portofel suma de 1.500 de euro, însă prețul poate fi negociat în funcție de locul unde are loc evenimentul. Onorariul pentru ca artista să cânte alături de orchestră este de 8.000 de euro pentru întreaga seară.

„Astăzi o să cânt la un eveniment, la o zi onomastică în afara Bucureștiului. De exemplu, pe întâi septembrie am nuntă, care este joia. Au fost foarte multe evenimente care s-au amânat, oamenii vor să îți țină totuși evenimentele pe care le-au amânat poate și de trei ani. Mai sunt spectacole, care sunt și în timpul săptămânii, zile de orașe, zile de comune. Multumesc lui Dumnezeu, am și patru evenimente într-o zi în care trebuie să alerg dintr-o parte în alta”, a mărturisit Mara Constantin, pentru impact.ro

Ce a mărturisit vedeta

Maria Constantin iubește muzica și se bucură de mult succes datorită talentului ei. Vedeta susține că poate cânta orice gen muzical. Artista merge și singură la evenimente, nu numai însoțită de orchestră, dar preferă să meargă alături de colegii ei pentru a putea să cânte ceea ce își dorește.

„Cânt ce se cere la nuntă, melodiile cele mai cunoscute. Unii vor muzică populară, alții vor mai ales -unde sunt evenimente întregi – să cânt toate genurile muzicale: de la muzică ușoară, manele, populară, fiecare ce vrea. Fiind cu orchestra mea, îmi permit să cânt orice gen muzical, când merg singură am negative mai mult pe populară. În general îmi place să merg cu orchestra ca să pot cânta ce vreau și ceea ce îmi cer oamenii”, a adăugat artista.

Vedeta nu face nimic special pentru a-și proteja vocea. Maria Constantin a urmat studiile în muzică, însă susține că diploma nu a ajutat-o prea mult.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img