joi, 28 martie, 2024

Cât de păcătoasă este boală care i-a stricat Mirei vacanța super romantică din Bali?! Artista, victima unui pericol extrem de des din țările exotice

Distribuie:

Publicat:

Mira și Levi au fost într-o frumoasă vacanță în Bali, însă problemele de sănătate i-au stricat artistei concediul.

În timpul vacanței din vis din Indonezia, Mira s-a ales cu o boală extrem de păcătoasă. Totuși, chiar și așa, ea și iubitul ei s-au simțit extraordinar și s-au distrat pe cinste.

Țările exotice sunt însă încărcate de probleme, iar turiștii ar trebui să fie extrem de atenți la alimentație.

Recent, Mira le-a povestit fanilor de pe Instagram cum a fost vacanța în Bali. Pe lângă pozele superbe și amintirile de neuitat, vedeta s-a ales și cu o toxiinfecție alimentară. Totul este bine când se termină cu bine, iar artista și-a revenit după episodul neplăcut, având și norocul de a se distra într-una dintre cele mai frumoase destinații din lume.

Anul acesta, destinațiile exotice au fost o adevărată atracție pentru sute de români. Prețurile nu sunt deloc mici, iar peisajele sunt absolut superbe. Jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat cu doctorul Adrian Marinescu pentru a afla ce pericole alimentare se ascund în țările exotice și mai ales cum ne putem feri de ele.

Mira, probleme de sănătate în vacanță

Mira, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, a avut parte de o adevărată surpriză neplăcută în vacanța din Bali.

După multe zile petrecute în Indonezia și experiențe de vis, frumoasa brunetă s-a ales cu o toxiinfecție alimentară.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img