sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Cătălin Botezatu părăsește definitiv România! Ce locație extravagantă a ales celebrul designer

Distribuie:

Publicat:

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de la noi din țară, precum și un bărbat râvnit și iubit. Are tot ce își poate dori un om de la viață, un succes formidabil, dar și multe planuri de viitor. Designerul se pregătește acum pentru o schimbare radicală: mutarea din țară.

Cătălin Botezatu se mută în Bali

Cătălin Botezatu șochează cu fiecare apariție și în ultima perioadă a fost foarte controversat. De curând, acesta a făcut un anunț care a lăsat mască pe toată lumea: vrea să se mute din țară.  Mai exact, are în plan să plece în Bali și deja a făcut achiziții în acest sens și vrea să aibă totul pregătit.

Când se va retrage acolo, vrea să își deschidă și un hotel pentru turiști, de care să se ocupe personal. Afacerea din țară deja îi merge bine și îi aduce succes peste hotare, dar vrea să se reprofileze în timp.

„Spre bătrânețe, am făcut deja niște achiziții în acest sens, mă voi retrage în Bali, am spus-o deja. Acolo voi construi un hotel boutique de care chiar să am grijă. Bine, nu știu când, aș vrea, nu am spus că știu. Aș vrea, poate să fie la anul, poate să fie peste 10 ani”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Designer-ul vrea să părăsească România, dar nu știe exact când va face acest pas. Această decizie este neprevăzută și o poate pune în practică atât anul viitor, cât și peste 10 ani. Vrea o schimbare, vrea să se retragă într-o zonă plăcută și crede că locația aleasă este perfectă pentru gusturile lui.

Ce avere are Botezatu

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai înstăriți bărbați din România. Se bucură de mare succes și hainele sale sunt bine vândute peste hotare și se zvonește că ar avea o avere de 100 de milioane de euro. Toată lumea se întreabă ce se află în conturile sale, motiv pentru care a clarificat situația.

Întrebat despre acest subiect, Botezatu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat ceste speculații. Designerul a precizat că nu știe ce avere a reușit să adune în tot acest timp, dar nici nu ține cont la bani și se bucură de moment.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img