joi, 25 aprilie, 2024

Cătălin Scărlătescu a ajuns de urgență la spital

Distribuie:

Publicat:

Emoții puternice pentru Cătălin Scărlătescu și apropiații săi! Îndrăgitul jurat de la “Chefi la cuțite” a ajuns în această după-amiază de urgență la spital. Aflat într-un scaun cu rotile, el a transmis un mesaj unui prieten foarte bun.

Cătălin Scărlătescu a ajuns de urgență la spital
Cu puțin înainte de ora 17:00, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că se află într-un spital din București. El a făcut publică o poză în timp ce se află pe holurile unității medicale, este așezat într-un cărucior cu rotile și pare că are o branulă în mâna dreaptă. La descrierea imaginii el nu a spus ce i s-a întâmplat, ci i-a făcut o urare bunului său prieten Sorin Bontea, care împlinește astăzi 50 de ani.

“Hai…. La mulți ani •chef.sorinbontea.official” este mesajul scris de Cătălin Scărlătescu pe contul său oficial de Instagram.

În timp ce unii l-au întrebat despre problema medicală pe care o are și i-au transmis multe gânduri pozitive, alții au făcut haz de necaz.

“Drag maestru, ce ați pățit?”, “De la lalele?”, “Multă sănătate, să te faci bine, Cătăline!”, “A mâncat o farfurie a unui concurent verde” și “Ce?!? Însănătoșire grabnică!” sunt doar cinci dintre comentariile strânse de postarea de mai jos a celebrului chef de la Antena 1.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img