vineri, 26 aprilie, 2024

Cătălin Scărlătescu și iubita, primul interviu împreună

Distribuie:

Publicat:

Și-au pregătit bagajele și au plecat în aventura vieții lor, în America Express. Cătălin Scărlătescu și actuala sa parteneră de viață, Doina Teodoru, se consideră mai pregătiți ca niciodată și au oferit și un interviu în exclusivitate la Antena Stars înainte de plecarea pe Drumul Aurului.

Cătălin Scărlătescu și iubita lui se consideră pregătiți și neînfricați, spunând că și ceilalți concurenți vor fi supuși acelorași provocări, așadar nu au de ce să se teamă și știu că vor trece cu brio peste această încercare.

Cătălin Scărlătescu și iubita, primul interviu împreună

Celebrul jurat de la Chefi la cuțite a povestit că el și iubita lui și-au pus bagajele, fiecare pentru el, s-au pregătit temeinic înainte de a pleca de acasă și acum nu vor decât să se bucure la maximum de această experiență.

Ei bine, partenera juratului a mărturisit că a mai făcut autostopul, însă nu a mai ”cerșit” locuri de cazare, spre deosebire de iubitul ei, de Cătălin Scărlătescu, care a explicat că în adolescență convingea prin șarmul lui fetele să îl cazeze pe litoral.

”Eu am făcut de mai multe ori. Iar de câteva ori m-am milogit eu la fete, știi, când eram mai tânăr, prin Costinești. Adică găsim noi variante, nu cred că nu o să ne descurcăm. Încălțările mele sunt mai grele, nu știu, bănuiesc. Am mai multe creme de soare, din astea, că eu… căluții, o să îi vedeți, o să facă toți banii”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

Cu ce se ocupă iubita lui Cătălin Scărlătescu

Juratul de la Chefi la cuțite a mai mărturisit că și-a dat seama că va avea parte de aventura vieții sale în momentul în care a urmărit sezonul la care a participat bunul său prieten și coleg de breaslă, Sorin Bontea.

Cătălin Scărlătescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Doina Teodoru. Tânăra are 32 de ani și s-a născut în Galați și iată că l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să se îndrăgostească iremediabil de ea.

Doina Teodoru este o actriță română de film și teatru și a avut parte de un succes răsunător în momentul în care a urcat pe scena de la iUmor și a plecat acasă cu premiul cel mare.

În prezent, Doina Teodoru joacă pe scena teatrelor „Mic și „Teatrul de Comedie”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img