vineri, 19 aprilie, 2024

Câti bani poți scoate cash zilnic de la bancomat BCR. Ce ai de făcut dacă vrei să scoți sume mai mari de la ATM

Distribuie:

Publicat:

Uneori ai nevoie de mai mulți bani cash, dar există posibilitatea să nu poți scoate întreaga sumă dorită într-o singură zi. Fiecare bancă impune o limită pentru suma pe care o poți scoate din bancomat în acest interval. Iată câți bani poți scoate zilnic de la bancomatele BCR și cum faci să scoți sume mai mari!

Indiferent de suma pe care o ai pe card, fiecare bancă impune o limită zilnică de retragere, inclusiv BCR. Află care sunt limitele de tranzacționare ale cardurilor de la Banca Comercială Română și cum poți scoate sume mai mari!

Câti bani cash poți scoate zilnic de la un bancomat BCR
Restricțiile referitoare la suma retrasă de pe card sunt impuse de bănci pentru a micșora daunele suferite în urma fraudelor bancare, dar și pentru a păstra un nivel cât mai redus al scurgerilor de numerar din bancă.

În general, băncile din România au plafoane maxime de retragere de la ATM cuprinse între 2.000 și 10.000 de lei. În funcție de tipul de card pe care îl ai, limita standard de retragere numerar la BCR este:
– carduri Standard 3.000 RON/ zi
– card Gold 5.000 RON/ zi
– card Platinum 7.000 RON/ zi
– card Private Banking 10.000 RON/zi

Ce faci când vrei să scoți sume mai mari de la ATM
Această limită de retragere numerar poate fi modificata direct din pachetul de cont George, dacă îl ai, sau prin apel la Contact Center. Menționăm că atunci când modifici suma maximă care poate fi retrasă de la ATM/zi vei fi taxat cu 5 lei.

Bani cash pot fi retrași și de la ghișeul băncii, dar suma trebuie să fie mai mare de 50.000 de lei. În aceste situații, ai nevoie de o programare făcută în prealabil, pentru că în caz contrar vei fi taxat cu un comision de 2% pentru suma retrasă.

Un alt aspect important atunci când ai un card de la BCR este retragerea de numerar numai de la ATM-urile băncii, pentru a evita comisioanele. Cu pachetul de cont George, poți scoate bani și de la bancomatele altor bănci, fără comision. Totuși, în străinătate, retragerea de cash de la alt bancomat va genera costuri suplimentare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img