sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Căutați de autoritățile austriece și germane, depistați la controlul de frontieră în Albița

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut doi bărbați cu cetăţenie R. Moldova căutați de autorităţile din Austria, respectiv, Germania, care sunt cercetați pentru săvârşirea infracțiunii de furt din proprietate privată.

În data de 12 octombrie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasageri în diferite mijloace de transport, doi bărbați cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 37, respectiv, 21 de ani.

"La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele celor doi bărbați sunt emise alerte de punere în aplicare a câte unui mandat de arestare şi predare de către autorităţile din Austria, la data de 16.09.2021, respectiv, Germania, la data de 12.10.2021, ambii fiind cercetați pentru săvârşirea infracţiunii de furt din proprietate privată. "declara cei de la frontiera

Persoanele în cauză a fost predate unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img