News Flash:

Căutat de autoritățile din Republica Cehă,  depistat la controlul de frontieră în Albița

13 Septembrie 2021
113 Vizualizari | 0 Comentarii
C utat de autorit ile din Republica Ceh 1

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Moldova căutat de autorităţile din  Republica Cehă pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății private.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autocar înmatriculat în R.Moldova, M.R., cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 33 de ani.

„La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare de către autorităţile din Republica Cehă, la data de 26.10.2020, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății private (furt), pe teritoriul Republicii Cehe.” declara cei de la politia de frontiera

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui:             

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1095 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026503 (s)