joi, 28 martie, 2024

Căutată de autorităţile române pentru trafic de persoane, depistată la controlul de frontieră din Vama Albita

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au oprit la intrarea în țară o femeie, cetăţean R. Moldova, căutată de autorităţile române, care are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru infracţiunea de trafic de persoane.

În data de 22 august a.c, în jurul orei 11.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, o femeie, cetăţean R. Moldova, în vârstă de 42 de ani.

"La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele persoanei este emisă, la data de 14.06.2019, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare, de către autorităţile române, femeia fiind cercetată pentru săvârşirea de infracţiuni de trafic de persoane, pe teritoriul României. " declara cei politia de frontiera

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img