joi, 28 martie, 2024

Ca in Vestul Salbatic! Bataie intre doua clanuri din Alexandria! S-au folosit topoare si bate

Distribuie:

Publicat:

Mascatii au intervenit in forta dupa ce mai multe clanuri de romi din oras s-au luat la bataie din cauza unui conflict mai vechi. Fortele de ordine au fost nevoite sa traga mai multe focuri de avertisment ca sa calmeze spiritele. Unul dintre proagonistii scandalului a ajuns in stare grava la un spital din Capitala dupa ce a fost injunghiat de un rival. In final, sapte indivizi au fost dusi la sectie pentru audieri. Toti sunt retinuti cu ordonanta.

CITESTE SI: Barman roman, batut de mafioti italieni: Romanii astia de ca**t, nu-i suport nicicum! – VIDEO

Cotidianul italian La Repubblica relateaza pe larg incidentul petrecut, pe 1 aprilie, in duminica Pastelui catolic, intr-un bar din Roma, aflat in gestiunea unui cuplu de romani. Potrivit sursei citate, doi membri ai clanului Casamonica, o organizatie criminala din Roma care controleaza zona Castelli Romani si pe litoralul regiunii Lazio, au intrat in bar si, deranjati ca o femeie le-a facut observatie sa stea la rand, au luat-o la bataie, lovind-o cu o curea. Antonio Casamonica si varul sau, Alfredo Di Silvio, au intrat in bar si au comandat tigari, pretinzand sa fie serviti imediat. Barmanul si totodata gestionarul localului, un tanar roman, nu aude cererea celor doi, iar ”boss-ul” Antonio Casamonica nu accepta un asemenea afront-  ”Romanii astia de rahat, nu-i suport nicicum”, .

O tanara cu dizabilitati, aflata in Casamonica indrazneste sa-i riposteze sefului mafiot si ii spune: ”Daca nu va place barul, mergeti in alta parte”.

Imediat dupa manifestarea curajoasa a tinerei, Antonio Casamonica i-a smuls ochelarii si i-a aruncat in spatele barului, apoi si-a scos cureaua de la pantaloni si i-a dat-o varului sau. Apoi au inceput sa o loveasca fara mila pe tanara femeie cu cureaua, dar si cu pumnii si picioarele. Nimeni nu indrazneste sa intervina si sa sara in apararea victimei. Cei doi mafioti ii smulg telefonul din mana si in timp ce ea se taraste la pamant, i-l arunca inapoi avertizand-o: ”Daca chemi politia, te omoram”. Barul s-a golit in scurt timp, in interior ramanand doar barmanul roman si tanara cu dizabilitati agresata, pe care o sfatuieste sa plece, fiindca stia sigur ca mafiotii se vor intoarce pentru a continua rafuiala. Dupa jumatate de ora Alfredo Di Silvio se intoarce in bar impreuna cu fratele sau, tinta lor fiind de aceasta data roman care gestioneaza barul. Dupa ce sparg vitrina si rastoarna mese si scaune, cei doi mafioti poruncesc amenintator: ”Aici comandam noi, nu uita asta. Asta e zona noastra. Acum barul asta trebuie sa-l inchizi, altfel esti mort”.

Desi in local erau cinci clienti care jucau la aparatele de poker electronic, nici de aceasta data nu a intervenit nimeni.  Intre timp unul dintre fratii Di Silvio il loveste pe barmanul roman cu o sticla in cap iar acesta cade cu fata acoperita de sange. In urma incidentului, femeia agresata a avut nevoie de 30 de zile de ingrijiri medicale, in timp ce barmanul roman de opt.

”Nu sunt speriata, nu am fost niciodata. Sotul meu se simte bine acum, nu avem nimic impotriva nimanui, dar cine se comporta intr-un asemenea hal trebuie sa plateasca. Singurul lucru corect ce se poate face intr-o astfel de situatie este sa suni la politie si sa reclami agresiunea”, a declarat pentru media italiana sotia barmanului, romanca si ea.

Romanca a fost citata si pe contul de Twitter al unei organizatii care lupta impotriva mafiei romane, sub hashtag-ul #FuoriLaMafiaDaRoma (#AfaraCuMafiaDinRoma). VIDEO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img