News Flash:

Ca la Husi. Daca nu esti primar, nu ai strada curata-FOTO

29 Decembrie 2014
3269 Vizualizari | 0 Comentarii
Ninge in decembrie, cine se mai astepta la asa ceva? Se pare ca si in acest an, edilul municipiului Husi a fost luat pe nepusa masa de caderea masiva de zapada care s-a napustit asupra judetului Vaslui, in speta si municipiul Husi. Un fenomen ciudat pe care cititorii cotidianului nostru ni l-au relatat este faptul ca desi se circula in conditii extrem de grele in intregul oras, pe strada Castroian, locul unde primarul Ioan Ciupilan isi are domiciliul, este curat bec, asa cum se poate observa si in fotografii.

Image hosted by Picz.ro In restul cartierelor husene, drumarii sunt demult depasiti de situatia pentru care, spun dumnealor, sunt specializati. Asa se face ca in cartierele Dric1-2-3, Corni, Plopeni sau Recea, oamenii abia circula pe jos.

Aceeasi situatie dezastruoasa o regasim si pe strada fostului viceprimar Nicusor Ciupilan.Ba mai mult, la intrarea strazii troneaza o masina total inzapezita. Probabil ca asta este scuza ca pe acea portiune de drum, drumarii nu au putut da decat cu o lama mica.

Un cetatean al municipiului Husi care ne-a observat fotografiind strazile ne-a relatat:

««Ce face domnule, primarul asta? De ce isi bate joc de noi, noi l-am ales pentru asta? Intelegem ca ne-a pedepsit atunci cand nu l-am ales pe domnul acela, Boiureanu, dar acuma ce motive mai are sa nu se ocupe? Sa mai astepte sa il votam.

Galerie Foto

IMG_1358.JPG
strada castroian
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040879 (s)