joi, 28 martie, 2024

Ca la noi, la nimeni. Iohannis si Ciolos fac schimb de “roluri”

Distribuie:

Publicat:

Dupa cum stim cu totii, presedintele tarii are atributii in primul rand de POLITICA EXTERNA iar premierul se ocupa de GUVERN, alegeri si alte treburile interne. In ultimul timp se pare ca Iohannis si Ciolos au facut schimb de “roluri”. Iohannis se ocupa de alegerile interne iar Ciolos merge la reuniunile unde ar trebui sa mearga de fapt presedintele tarii.

Spre exemplu, premierul Dacian Ciolos va incepe, marti, o vizita oficiala in Canada, unde va discuta despre eliminarea vizelor pentru romani.

Pe 1 iunie, premierul Dacian Ciolos a anuntat ca va face o vizita in Canada unde se va intalni cu omologul sau, cu membri ai Guvernului si Parlamentului canadian si va aborda si discutia eliminarii vizelor pentru cetatenii romani, exprimandu-si speranta ca pana la sfarsitul anului va exista un orizont de timp pentru eliminarea acestora.

“Ar trebui sa existe un punct de vedere clar al Canadei, in mod normal, pana in toamna acestui an pentru ca suntem intr-o faza avansata cu aprobarea acordului de liber schimb si chiar daca nu e, in mod formal, legata chestiunea vizelor de acest acord de liber schimb, dar atunci cand s-a negociat acest acord de liber schimb, Canada si-a luat niste angajamente”, a declarat premierul Dacian Ciolos, la Sofia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img