News Flash:

Ca la Vaslui. Ambulatoriu la 3,5 km de unitatea sanitara

14 Ianuarie 2015
2173 Vizualizari | 1 Comentarii
Daca trebuie sa se intample undeva, la Vaslui e locul potrivit. Singurul municipiu in care policlinica este la 3,5 km de spital.

Pentru anul 2015, conducerea unitatii sanitare isi doreste sa reuseasca sa rezolve acesta situatie care creeaza atat disconfort. La momentul transmiterii acestei stiri, Ambulatoriul de specialitate este la o distanta de 3,5 km de unitatea sanitara, atentie, intr-o zona in care mijloacele de transport in comun nu ajung, iar pentru locuitorii municipiului Vaslui este un adevarat cosmar sa mearga de la o unitate la alta. O rezolvare in aceasta situatie ar fi ca sa se construiasca o policlinica in curtea spitalului.

„Principala mea dorinta e sa construim ambulatoriul de specialitate in curtea spitalului. E foarte greu pentru pacienti sa mearga de la policlinica la spital. Suntem singurul Spital de Urgente care are policlinica la 3,5 km distanta si mai este situat si intr-o zona unde nu ajung mijloace de transport. Bineinteles ca imi doresc si reabilitarea sectiei TBC. Fiind cladire de patrimoniu e mai dificil, costurile sunt mai mari, dar o vom scoate la capat”, a spus Ana Rinder, manager SJU Vaslui.

municipiu policlinica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027736 (s)