vineri, 19 aprilie, 2024

Cabral, reacție dură la adresa politicienilor care “susțin” sportivii. Prezentatorul TV face o referire clară la performanțele lui David Popovici

Distribuie:

Publicat:

Cabral a avut o reacție acidă asupra politicienilor care spun că susțin sportivii din țara noastră. Reacția lui poate fi luată drept o referire la performanțele lui David Popovici, dar nu în sensul rău. David Popovici a reușit să ducă România pe buzele tuturor după ce, la doar 17 ani, a devenit campion mondial la Mondialele Europene de Natație. El este apreciat de o țară întreagă, dar ce vrea să spună exact prezentatorul TV cu mesajul publicat pe rețelele de socializare.

David Popovici a adus României medalii importante. La doar 17 ani, acesta a câștigat două medalii de aur la Campionatele Europene de Natație, el nefiind susținut cu bani de la Guvern de-a lungul anilor săi de antrenament. După ce a câștigat aceste medalii și a reușit să aducă România pe locul 1, Guvernul i-a acordat și o sumă de bani.

Cabral, reacție acidă la adresa politicienilor

După cum este bine știut, David Popovici a primit suma de 200.000 de euro din fondul de rezervă al Guvernul, asta după ce a câștigat prima medalie de aur. Și de data aceasta, după al doilea titlu de campion el va primi o sumă de bani, însă cu mult mai mică decât prima. Mai exact, el va în cont nici mai mult, nici mai puțin de 74.000 de lei (puțin peste 15.000 de euro).

Acest lucru a stârnit indignarea lui Cabral care spune că politicienii se laudă cu performanțele copiilor care se întorc acasă cu medalii. Prezentatorul TV îi acuză pe aceștia că fură cu nerușinare banii care ar trebui folosiți să antreneze și să pregătească copiii României la orice fel de sport sau domeniu în care vor să facă performanță.

‘’E incredibil cât de multă scârbă pot provoca politicienii care încearcă să bage un umăr în față călărindu-i sportivii de performanță ce vin acasă cu medalii. Politicienii ăștia fiind fix ăia care fură ca animalele din banii cu care ar trebui antrenați și pregătiți copiii României la orice fel de sport sau domeniu în care ar putea face performanță’’, a scris Cabral pe rețelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img