miercuri, 24 aprilie, 2024

Cadavrele a doua dintre cele trei persoane disparute in muntii Fagaras au fost vazute din elicopter

Distribuie:

Publicat:

Trei turisti din Iasi disparuti de sase zile in Muntii Fagaras sunt cautati de salvamontisti care intervin cu un elicopter, in zona fiind un pericol mare de avalanse.

Cele trei persoane din Iasi sunt disparute de o saptamana. Cautarile au inceput abia de Pasti, dupa ce familia unuia dintre ei a cerut ajutor deoarece nu a mai putut lua legatura cu turistii.

Vicepresedintele CJ Brasov, Adrian Gabor, a precizat ca deocamdata au fost vazute din elicopter cele doua cadavre, care vor fi recuperate in cursul zilei de miercuri, cand in zona vor fi doua elicoptere care, cu ajutorul unui troliu, vor recupera corpurile. Acestea vor fi duse la un alt elicopter, care va ateriza intr-o zona unde va fi posibil.

"Problema noastra este sa nu-si riste salvamontistii viata, nici jandarmii montani, pentru ca este o zona cu risc de avalansa. Vor continua cautarile, inclusiv, poate terestru, daca devin sigure conditiile", a afirmat Arafat.

In acest moment nu se cunoaste cu precizie zona in care sunt cele doua cadavre, dar cu siguranta maine vor fi prezentate mai multe detalii de catre echipa de salvamontisti care va merge la fata locului pentru recuperarea lor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img