joi, 28 martie, 2024

Cadou DIN DRAGOSTE pentru DNA! Un barbat vrea sa lase institutiei intreaga sa avere, prin testament

Distribuie:

Publicat:

Romanii au mereu idei inedite. Un barbat vrea sa treaca in testament Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si sa lase acestei institutii, dupa decesul sau, doua case pe care le are in proprietate in judetul Maramures.

Un barbat de 44 de ani vrea sa lase dupa decesul sau intreaga sa avere Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Este vorba de doua case in judetul Maramures, pe care le are in proprietate. Barbatul a facut deja primele demersuri, la primaria din localitatea sa, care a emis adeverintele pentru notariat de intocmire a testamentului, potrivit carora este inregistrat la Registrul Agricol.

Este vorba de o casa de 390 de mp – cu teren de 370 de mp, si de o alta casa de 120 mp – care mai are grajd de 30 mp si teren de 9.500 mp.

 Barbatul a aratat ca este necasatorit si ca nu mai are urmasi directi. El a trimis o notificare si catre DNA Serviciul Central, in care arata ca nu vrea ca cele doua case sa ajunga in proprietatea administratiei locale, asa cum l-ar fi sfatuit notarul. El a anexat cererii inlusiv adeverinte eliberate de Administratia Financiara locala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img