joi, 25 aprilie, 2024

Cadourile si reducerile sunt martisoarele perfecte pe care le gasesti in magazinul Cupio, din Iulius Mall Iasi

Distribuie:

Publicat:

Cupio din Iulius Mall Iasi, cu produse inspirate din frumusetea romancelor, isi rasplateste muzele cu oferte si cadouri. Brand-ul a pregatit pentru tine reduceri de pana la 50% la produsele de make-up si manichiura, dar si alte surprize speciale.

Cuticulele iti pot da batai de cap atunci cand iti doresti ca manichiura ta sa fie una impecabila. La cumparaturi de 200 de lei, Cupio iti ofera cadou un creion de cuticule Coconut Dream sau un burete de make-up. Iti doresti de mult timp un ruj din colectia Muah 2Matte sau una din ojele semipermanente de care dispune Cupio? Acum este momentul tau! La cumparaturi de 300 de lei primesti cadou unul din cele doua produse. Paleta All Stars poate fi a ta daca faci cumparaturi de 600 de lei in magazin.

Ofertele nu se termina aici! Magazinul Cupio are reduceri de pana la 50% la produse de make-up si manichiura. Rujuri mate sau lucioase, fonduri de ten, care se potrivesc perfect cu nuanta pielii tale sau oje rezistente in culori vesele sunt doar cateva dintre surprizele care si-au facut loc pe raftul cu reduceri.

Vino in magazinul Cupio din Iulius Mall Iasi sa alegi ceea ce se potriveste stilului tau!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img