marți, 23 aprilie, 2024

Cafeaua medicament: Ce sa adaugi in cafea pentru echilibrarea glicemiei si stimularea metabolismului

Distribuie:

Publicat:

Fiecare dimineaţă trebuie să fie perfectă. Aroma de cafea poate fi un motiv în plus să te dai jos din pat şi să începi o nouă zi. Fie că alegi un espresso, o cafea cu lapte sau una cu zahăr, ziua bună se cunoaşte după gustul cafelei! Zilnic adăugăm ingrediente care mai de care pentru a îmbunătăţi gustul băuturii noastre preferate. Sunt ele oare şi sănătoase?

Există multe obiceiuri personale când vine vorba despre cafea. Unele persoane insistă să bea cafeaua tare, altele adoră cafeaua dulce, pe când alţii îşi pregătesc dimineaţa un cappuccino cu multe lapte. Oricare ar fi preferinţele tale, nutriţioniştii spun că nu toate ingredientele pe care le adăugăm în cafea sunt şi sănătoase. Iată care sunt cele mai bune opţiuni!

Alege zahărul din nucă de cocos

Înducitul cafelei de dimineaţă cu o lingură de zahăr este o metodă clasică pentru a aduce un echilibru băuturii. Din păcate, zahărul nu îndeplineşte nicio valoare nutriţională, iar consumul în exces poate duce la multe riscuri de sănătate, inclusiv diabet sau creştere în greutate.

Dacă bei mai multe căni de cafea, cantitatea de zahăr de poate dubla sau chiar tripla, iar numărul caloriilor băuturii tale preferate poate fi la fel ca al unei prăjituri, potrivit clickpentrufemei.ro. Dacă simţi nevoia să adaugi zahăr în cafea, nutriţioniştii recomandă să optezi pentru cel din nucă de cocos, care conţine mai multe vitamine şi minerale decât zahărul alb rafinat. Are o aromă minunată şi te poate feri de apariţia unor posibile viitoare boli!

 

Continuarea pe exquils.ro

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img