sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Calificare pentru Monica Niculescu: sportiva trece in turul 2 la Hua Hin, dupa o victorie in fata Su-wei Hsieh, scor 6-4, 7-6(2)

Distribuie:

Publicat:

Monica Niculescu s-a calificat, luni, în turul 2 al turneului de categorie International de la Hua Hin, din Tailanda, informează Mediafax. Monica Niculescu (100 WTA) s-a impus într-un duel care a ţinut capul de afiş pe site-ul WTA.

Desemnat "duelul slice-urilor", datorită faptului că atât Monica, cât şi Su-wei Hsieh lovesc forehand-ul cu efect tăiat, meciul a durat două ore şi şase minute şi a fost câştigat de sportiva născută la Slatina, scor 6-4, 7-6(2) în faţa favoritei 3. Partida a început cu şase break-uri, pentru ca Monica să negocieze apoi mai bine finalul de prim set. Cele două jucătoare au făcut schimb de break-uri şi în primele două game-uri ale setului doi, apoi la 5-5.

Românca salvase patru mingi de set ale sportivei din Taipei, la 4-5, apoi a servit pentru victorie la 6-5, însă nu a putut închide meciul. Eleva lui Călin Ciorbagiu s-a detaşat însă clar în tiebreak, câştigând primele şase puncte şi închizând apoi, 7-2, avansând spre un duel în optimi cu Magda Linette (Polonia, 98 WTA).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img