News Flash:

Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Ridica mari semne de intrebare! Am suspiciuni!

11 Aprilie 2019
490 Vizualizari | 0 Comentarii
media 155048539253045200

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susține că președintele Klaus Iohannis ar trebui să semneze decretul de revocare pentru Augustin Lazăr de urgență. Tăriceanu îi transmite lui Iohannis că în cazul în care nu are nimic de ascuns în relația cu Augustin Lazăr, atunci trebuie să-l revoce.

”Am anunțat că nu vom participa și vreau să explic principiul: atâta vreme cât văd această perdea de fum a președintelui aruncată în ochii publicului, pentru că înțeleg că decizia este luată, la ce să ne mai consulte? Președintele are o agendă electorală și nimic altceva.

În al doilea rând, i-a cerut președintelui printr-o scrisoare deschisă să îl revoce pe Augustin Lazăr pentru ororile comise în regimul comunist (...) Îl văd pe Iohannis că se proclamă anti-comunist, iar în acest context singura soluție este să-l revoce pe acest procuror. Este simplu! Atâta timp

Faptul că Augustin Lazăr a ținut în sertar și a închis toate dosarele de anchetă chiar și la adresa soției președintelui, ridică mari semne de întrebare. Dacă vrea să demonstreze românilor că nu are nimic de ascuns, că Lazăr un este ținut acolo doar ca un scut în fața dosarelor, atunci singura cale este să-l revoce imediat.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, la DC News Live.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035501 (s)