News Flash:

Camelia Bogdan, DESFIINTATA! 24 de pagini care constata nedreptati colosale

6 Ianuarie 2017
1234 Vizualizari | 0 Comentarii
foto psnews
Mihai Gadea a venit cu noi dezvaluiri bomba care confirma complotul din biroul lui Traian Basescu. A prezentat documentul prezentat de judecatorul Dan Lupascu, fost presedinte CSM. Pe 24 de pagini, acesta vorbeste despre regulamentele interne din Dosarul ICA.

Judecatorul Dan Lupascu de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), care a facut opinie separata in hotararea din dosarul in care Dan Voiculescu, arata ca magistratii care au pronuntat decizia in cazul ICA s-au aflat in incompatibilitate.

"Consider ca judecatorii care au pronuntat decizia penala nr. 888/A/08 august 2014 s-au aflat in stare de incompatibilitate. In prealabil, precizez ca nu impartasesc opinia reprezentantului Ministerului Public in sensul ca pretinsele cauze de incompatibilitate nu pot fi supuse cenzurii unei alte instante, cu atat mai mult cu cat ele au fost invocate in fata instantei de apel, care s-a pronuntat asupra lor, deoarece am fi in prezenta unui «apel deghizat», ceea ce este inadmisibil", arata judecatorul Dan Lupascu.

Sursa

mihai gadea dosarul ica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0937 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030819 (s)