News Flash:

Camera Deputatilor a lansat o licitatie pentru achizitionarea a 365 mii litri de combustibili auto

28 Ianuarie 2019
631 Vizualizari | 0 Comentarii
carburanti

Camera Deputațilot a lansat o licitație pentru achiziționarea, pe bază de carduri, a 365.000 litri de combustibili auto necesari pentru anul 2019, cu o valoare estimativă fără TVA de până la 2.500.000 lei. Furnizorii interesați pot depune ofertele până pe 25 februarie, ora 15:00, relatează mediafax.

„Pentru anul 2019 este necesar a se achiziţiona combustibili auto alimentaţi pe bază de carduri care să permită alimentarea autovehiculelor din dotarea Camerei Deputaţilor la staţiile de distribuţie ale furnizorului, funcţie de motorizare, cu: benzină fără plumb toate sortimentele; motorină toate sortimentele; ad blue toate sortimentele”, se arată în anunțul publicat pe SEAP.

De asememenea, va exista posibilitatea prelungirii contractului pentru o perioadă de maxim patru luni în anul 2020, „pentru a evita discontinuitățile privind achiziția de combustibili auto la începutul anului”.

Valoarea totală estimată pentru achiziția de combustibili auto variază între 1.841.176,47 lei și 2.454.840,34 lei.

Camera Deputaților a estimat cantitatea necesară de combustibili auto pentru anul 2019 în 365.000 de litri, astfel:

„1. Benzină CO 95 sau echivalent 90.000 litri,
2. Benzină CO 98 sau echivalent 90.000 litri,
3. Motorină Standard sau echivalent 95.000 litri,
4. Motorină Super sau echivalent 90.000 litri +,
5. Ad blue 100”.

Cardurile vor fi emise gratuit pentru fiecare autovehicul comunicat de către achizitor pe întreaga perioadă de desfaşurare a contractului; Alimentarea cardurilor trebuie să poată fi făcută „on line” în maximum o oră de la solicitarea reprezentantului desemnat de către achizitor, de câte ori este necesar, pentru fiecare card în parte.

Printre cerințele enumerate, furnizorul va trebui să transmită până la data de 5 a fiecărei luni un raport centralizat detaliat cu privire la cantitatea de combustibili auto consumată.

„Furnizorul va permite achizitorului (Camera Deputaţilor) acces permanent -on line-, prin mijloace de telecomunicaţie electronică parolată, la baza de date a acestuia referitoare la valoarea disponibilă existentă la un moment dat pe cardurile eliberate, la sortimentele şi cantităţile de combustibili auto alimentate, la data şi ora alimentării precum şi staţia în care s-a făcut alimentarea autovehiculelor din parcul propriu. Furnizorul va transmite, până la data de 5 a lunii calendaristice următoare alimentărilor, un raport-centralizator detaliat, prezentat pe suport de hârtie/suport electronic, pentru perioada -prima zi ÷ ultima zi- din lună privind alimentările cu carburant auto pentru fiecare autovehicul. Raportul-centralizator se anexează la factură”, se mai arată în caietul de sarcini al concursului.

De asemenea, ofertantul trebuie să deţină pe întreg teritoriul României o reţea de distribuţie cu decontare pe baza cardurilor.

„În reţeaua de distribuţie comunicată în ofertă vor fi specificate staţiile de distribuţie proprii, iar pentru celelalte stații de distribuție incluse în rețea, indiferent de forma juridică vor fi acceptate oferte doar sub formă de asociere sau subcontractare. În întreaga rețea comunicată, preţurile cu amănuntul nu pot diferi cu mai mult de ±5% faţă de preţurile de referinţă comunicate de ofertant”, se mai arată în anunțul cu privire la licitație.

Prețul de achiziție al carburanților, potrivit anunțului publicat pe SEAP, va fi cel valabil în staţiile de distribuţie de carburant ale furnizorului în momentul alimentării.

Licitația este deschisă până pe 25 februarie, ora 15:00, timp în care furnizorii interesați de colaborare cu Camera Deputaților pot trimite ofertele. Criteriul de atribuire se referă la cel mai bun raport calitate-preț. Finanțarea de combustibili auto pentru Camera Deputaților se va face din fondurile bugetare ale statului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016320 (s)