vineri, 29 martie, 2024

Camilla, ducesa de Cornwall, despre drama lui Meghan Markle din ziua nuntii: ”Cu totii ne intrebam ce va urma”

Distribuie:

Publicat:

Mama vitrega a printului Harry, Camilla, ducesa de Cornwall, a descris nunta acestuia cu Meghan Markle drept ”inaltatoare”. Tot ea a recunoscut ca a existat o stare de tensiune atunci cand familia regala a aflat ca tatal miresei nu va fi prezent la eveniment.

In timpul unei vizite la postul 5 News, in Londra, Camilla le-a spus reporterilor: ”A fost o zi minunata. Totul a mers perfect. Cu totii ne-am intrebat ce se va intampla, apoi totul a decurs bine”.

Cu referire la faptul ca tatal lui Meghan Markle nu a participat la nunta, invocand o interventie chirurgicala. Intr-un final, acest rol i-a revenit printului Charles.

 

”A fost dorinta lui Meghan si ii este profund recunoscatoare printului de Wales pentru ca a acceptat sa-i fie alaturi intr-un moment atat de special”, au declarat surse regale pentru revista People.

Meghan si Harry i-au insotit pe Charles si Camilla, marti, la prima lor aparitie oficiala ca duce si ducesa de Sussex, la un „garden party” dat in onoarea lui Charles, la Palatul Buckingham. Meghan si Camilla au fost surprinse de fotografi zambind si strangandu-si afectuos mainile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img