sâmbătă, 20 aprilie, 2024

CAMPIONAT DE ȘAH PENTRU COPII ȘI ADULȚI, IN WEEK-END, LA IULIUS MALL IAȘI

Distribuie:

Publicat:

Vacanța mare începe cu o competiție de șah, la Iulius Mall Iași. Copiii incusiți în mutări inteligente sunt așteptați să se dueleze și să învețe noi tactici de la participanții avansați. 

Sâmbătă și duminică, pe 15 și 16 iunie 2019, Iulius Mall Iași găzduiește un campionat de șah, la care sunt invitați să participe cei mici și cei mari deopotrivă. Timp de două zile, aproximativ 100 de copii și adulți își dau întâlnire la etajul 1 al mall-ului, în piațeta din proximitatea magazinului Stef. Pasionații de sportul minții vor avea prilejul de a-și demonstra cunoștințele, de a impresiona adversarii cu strategiile lor și de a câștiga titluri și premii care certifică competențele lor. În plus, este o ocazie perfectă pentru copii de a învăța de la experți, dar și de a descoperi o nouă activitate extrașcolară. 

Competiția este organizată de Asociația Județeană de Șah Iași și se adresează jucătorilor de șah legitimați și nelegitimați la cluburile de specialitate din întreaga regiune, dar și din Republia Moldova. Cei mai buni dintre concurenți vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, medalii și premii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img