News Flash:

Canalul cu sigla OTV a incetat emisia pe platforma Telekom TV.

15 Noiembrie 2014
1582 Vizualizari | 0 Comentarii
Canalul care promova sigla fostei televiziuni OTV si care a aparut marti in grila platformei de satelit Telekom TV si-a incetat emisia, in contextul in care Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), a trimis o echipa de control la compania Telekom.

 "Am trimis o echipa de control in aceasta dimineata la Telekom si (OTV, n.r.) nu era retransmis. Partea tehnica (a companiei Telekom, n.r.) prezenta la momentul controlului a spus ca a facut in cursul zilei de ieri probe tehnice, dar ca dintr-o eroare nu s-au asigurat ca nu puteau sa le faca, fiindca nu aveau acord de retransmisie", a declarat, joi seara, pentru MEDIAFAX, Laura Georgescu.

Ea a mai spus ca reprezentantilor companiei Telekom le-a fost atrasa atentia de catre echipa CNA ca, daca intentioneaza sa introduca in grilele Telekom televiziunea OTV, trebuie sa se asigure ca au aviz de retransmisie in acest sens.

De asemenea, potrivit articolului 74, alineatul 3 din Legea audiovizualului, distribuitorii de servicii din Romania pot modifica structura ofertei de servicii de programe retransmise numai cu acordul CNA.scrie mediafax.ro

televiziuni otv cna compania telekom
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018709 (s)